Syvärentouttava päähieronta

Syvärentouttava päähieronta on erittäin rauhoittava ja rentouttava hoito. Hieronnan myötä nukut paremmin, olet virkeämpi arjessa ja jaksat paremmin.

Hoitoa suosittelen kokeilemaan mm. stressiin, päänsärkyyn, unettomuuteen, jännitytystiloihin sekä huimaukseen. Hoidolle ei ole erityisiä rajoituksia, sopii kenelle tahansa.

Hoidon aikana käsittelen pään ja niskan alueen tärkeimmät akupunktiopisteet. Sormin tehtävät pienet, rauhalliset pyörittelyt ja pehmeät painallukset hellivät sekä kehoa että mieltä. Päähieronnan jälkeen käyn läpi koko kehosi rauhoittaen ja tasapainottaen energiakeskukset. Hoito tehdään hoitopöydällä maaten, lämpöiseen vilttiin kääriytyneenä, himmeässä valaistuksessa sekä rauhoittavan musiikin soidessa. Hoitoon tullessasi saat myös valita eteerisen öljyn diffuuseerin rentoutumistasi tukemaan.

Jos kärsit unettomuudesta, syvärentouttava hieronta olisi ihanteellista tehdä juuri ennen nukkumaanmenoa. Kannattaa siis varata mahdollisimman myöhäinen ilta-aika tai voin tulla myös kotiisi tekemään hoidon. Tällöin lisään hintaan tapauskohtaisesti matkakulut.

Syvärentouttava päähieronta sopii myös hyvin yhdistettäväksi muihin hoitoihini. Voin aloittaa esim energiahoidon tai äänimaljahoidon päähieronnalla.

 Syvärentouttava päähieronta 45 min 40,-. Hinta sisältää alv 24%

 

Asiakkaiden palautetta hoidosta:

" Ihana nirvana hoito, miksi et laita hoidon nimeksi Nirvana "

" Aluksi tunsin miten silmiäni hoidettiin, silmissäni kulki eri värejä ja sittein vaivuin syvään rentoutus tilaan. Nukuin kuin tukki yöni, kiitos hoidosta"