Tiibetiläinen äänimaljahoito

Äänimaljahoito toimii hyvin syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä.

Äänimaljahoidon vaikutuksina on unen laadun parantuminen, lihasjännitysten helpottuminen, hengityksen syveneminen, levollisuuden ja taspainon tunteen lisääntyminen jolloin stressitaso laskee.

Äänimaljahoidossa kehon päälle asetettuun maljaan napautetaan kevyesti soittokapulalla, jolloin napautuksen aikaansaama maljan värähtely resonoi kehon jokaisessa solussa. Värähtely etenee nesteen välityksellä ja koska kehostamme on n. 70 % vettä, tavoittaa äänimaljahoito kehon jokaisen solun. Solun värähdellessä se saavuttaa alueet, minne ei esim. hierojan sormet eivät yllä. On tutkittu, että ääni etenee vedessä nopeammin kuin ilmassa. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto.

Käytän äänimaljahoidossa käsin tehtyjä, taottuja maljoja (kuva), jotka sisältävät useaa eri metallia. Hoito kestää noin 50 minuuttia. Makaat hoitopöydällä vaatteet päällä viltin alla, saat vain olla ja nauttia äänimaljojen soinnuista ja värähtelystä. Hoito tehdään aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan. Sopii kaikille, myös raskaana oleville. Lapsille hoito tehdään lyhyempänä. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä.

Tiibetiläinen äänimaljahoito 60 min 60,-. Hinta sisältää alv 24%